Kurser och gårdsbesök

Kurser och gårdsbesök

Vill du veta lite mer om permakultur, om att odla i samklang med naturen? Du kanske har en dröm om att odla egna grönsaker till självförsöjning, eller att starta ett nytt liv som bonde? Då är du välkommen på kurs hos mig!


Jag tar även emot arbetsgrupper på ett inspirerande gårdsbesök, som kan kompletteras med fika och vandring till havet.


Ni med nyfikna barn är också välkomna, här kommer ni riktigt nära inpå gårdens djur! 

Kurser

 En heldagskurs på Nygran där jag visar hur det går att kombinera produktion av hälsosam mat, god djurhållning, biologisk mångfald och hushållning med resurser. Hembakat fika ingår. Flera kurstillfällen under april-juni, heldag kl 9-17, Grupper på 4-6 personer. Pris 750 kr/pers.

Vi går igenom de olika moment som ingår i brödbak med surdeg i mysig torpmiljö. Du får en surdeg med dig hem och en bröddeg att jäsa och baka själv dagen därpå. Hembakat fika ingår. Lördagar kl 13-16 under vinterhalvåret, endast förbokning av hela grupper på 4 pers. Pris 500 kr/pers.

Gårdsbesök                                En helg i naturens tecken

Ett inspirerande besök om framtidens jordbruk för er som arbetsgrupp, företag eller förening. Besöket kan kompletteras med hembakat fika, plockning av blommor i blomsterängarna eller guidning i närliggande naturreservat. Ett annorlunda sätt att komma bort från kontoret, ut i naturen!


Natur- och trädgårdshelg på Nygran

 En annorlunda vistelse i naturens tecken! Två nätter i Nygrans lilla stuga, en heldagskurs om odling inkl. lunch och tillgång till kartor för att vandra på Sörmlandsleden andra dagen. Pris från 1180 kr/pers (5 pers) till 1750 kr/pers (2 pers).