Kurser och gårdsbesök

Kurser och gårdsbesök

Vill du veta lite mer om permakultur, om att odla i samklang med naturen? Du kanske har en dröm om att odla egna grönsaker till självförsöjning, eller att starta ett nytt liv som bonde? Då är du välkommen på kurs hos mig!


Jag tar även emot arbetsgrupper på ett inspirerande gårdsbesök, som kan kompletteras med fika och vandring till havet.


Ni med nyfikna barn är också välkomna, här kommer ni riktigt nära inpå gårdens djur! 

Kurser

 En heldagskurs på Nygran där jag visar hur det går att kombinera produktion av hälsosam mat, god djurhållning, biologisk mångfald och hushållning med resurser. Hembakat fika ingår. Kl 9-17.

Pris 750 kr.

Vi går igenom de olika moment som ingår i brödbak med surdeg i mysig torpmiljö. Du får en surdeg med dig hem och en bröddeg att jäsa och baka själv dagen därpå. Hembakat fika ingår. Kl 14-17.

Pris 450 kr.

Gårdsbesök

Ett inspirerande besök om framtidens jordbruk för er som arbetsgrupp, företag eller förening. Besöket kan kompletteras med hembakat fika och guidning till havet samt bokning av sittringen och tipin för det egna mötet. Ett annorlunda sätt att komma bort från kontoret, ut i naturen!

Enbart gårdsvandring 80 kr/pers. exkl. moms.

Gårdsbesök + fika 160 kr/pers. exkl. moms.

Kom på besök till Nygran och träffa gårdens djur! Ge morot till Gotlandskaninen Bill, träffa hönsen och ankorna. Hembakat fika ingår. Tid 1,5 timme. 

Pris 500 kr/ upp till 5 personer.