Kurser och gårdsbesök

Kurser och gårdsbesök

Vill du veta lite mer om permakultur, om att odla i samklang med naturen? Du kanske har en dröm om att odla egna grönsaker till självförsöjning, eller att starta ett nytt liv som bonde? Då är du välkommen på kurs hos mig!


Jag tar även emot arbetsgrupper på ett inspirerande gårdsbesök, som kan kompletteras med fika och vandring till havet.Kurser

 En heldagskurs på Nygran där jag visar hur det går att kombinera produktion av hälsosam mat, god djurhållning, biologisk mångfald och hushållning med resurser. Hemlagad frukost ingår. Heldag kl 9-17 i maj-september, endast förbokning av hela grupper på 4-8 personer. Pris 850 kr/pers.

Vi går igenom de olika moment som ingår i brödbak med surdeg i mysig torpmiljö. Du får en surdeg med dig hem och en bröddeg att jäsa och baka själv dagen därpå. Hembakat fika ingår. Lördagar kl 13-16 under vinterhalvåret, endast förbokning av hela grupper på 4 pers. Pris 550 kr/pers.

Gårdsbesök                                En helg i naturens tecken

Ett inspirerande besök om framtidens jordbruk för er som arbetsgrupp, skolklass, företag eller förening. Besöket kan kompletteras med hembakat fika. Ett annorlunda sätt att komma bort från kontoret eller klassrummet, ut i trädgården och i naturen!


Natur- och trädgårdshelg på Nygran

 En annorlunda vistelse i naturens tecken! Två nätter i Nygrans lilla stuga, en heldagskurs om permakulturodling samt tillgång till kartor för att vandra på Sörmlandsleden dag 2. Pris från 1180 kr/pers (5 pers) till 1750 kr/pers (2 pers).